• John Goedegebuur
 • Jelle Kusters
 • Miranda van Dongen
 • John Goedegebuur

  John is bouwkundige met jarenlange ervaring.
  Of het nu gaat om het opnemen en inspecteren van bouwwerken, het maken van bouwtechnische keuringen, het uitvoeren van bouw- en afbouwprojecten, het uitwerken van vergunningen of tekenwerk; John combineert zijn financiële kennis met een praktische blik om uw project tot een succes te maken.
  Zijn liefde voor de bouw maakt dat ieder werk ruimschoots aan uw wensen en aan alle wettelijke eisen voldoet. Naoorlogs vastgoed kent hij door en door en is bij hem in uitstekende handen. Als hij een probleem ziet, dan krijgt u een oplossing.

  social linkedin

 • Jelle Kusters

  Jelle is bouwkundige, ontwerper alsmede constructeur.
  Vanuit de projectervaring opgedaan bij een landelijke nieuwbouwer, benadert Jelle uw pand dusdanig dat u als klant direct weet waar u aan toe bent.
  Hij maakt een praktische vertaling van de eisen vanuit het bestemmingsplan naar een ontwerp, het volgen van het vergunningstraject draagt bij aan een betrouwbaar eindresultaat. Ieder werk is bij Jelle in goede handen door het gedetailleerd en bij voorkeur in 3D-constructief en bouwkundig uitwerken. Hij zorgt ervoor dat toegepaste materialen zo min mogelijk impact hebben op de leefomgeving van de gebruikers van nu en in de toekomst.

  social linkedin

 • Miranda van Dongen

  Miranda is bouwkundige met liefde voor ons monumentaal erfgoed.
  Het behoud van monumentale panden vraagt om verduurzaming met een goed oog voor restauratie. De afweging tussen oorspronkelijk behoud en de mogelijke impact van aanpassingen maakt dit voor Miranda een uitdagend en prachtig project. Het motto hierbij is ‘kan niet bestaat niet’. Daarom wordt ieder werk van begin tot eind voor uw nauwlettend onder de loep genomen. Miranda zorgt ervoor dat opdrachtgevers te allen tijde financieel inzicht hebben in hun project, als klant wilt u immers weten waar u aan toe bent.

  social linkedin