Duurzz totaalconcept in de duurzaamheid Duurzaam MOP

Verduurzaming

Bent u klaar voor een toekomst waarin u energiezuinig en duurzaam kunt wonen en werken?

Dankzij de moderne technologie beschikken we over een scala aan voorzieningen om toe te passen.
Daardoor kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Duurzz helpt organisaties, bedrijven en particulieren bij het verduurzamen van hun pand en het benutten van de verschillende mogelijkheden.
Wij schetsen een compleet beeld van alle opties en geven u advies op maat. Maar daar blijft het niet bij. Onze kracht ligt in het verzorgen van een totaaloplossing inclusief architectonisch ontwerp, bouwkundige en installatietechnische engineering, en het voorbereiden en begeleiden van de uitvoering.
En ook in de toekomst blijven wij de verduurzaming voor u bewaken.

Wat Duurzz voor u kan betekenen

Wij kijken naar het gebruik van het pand en onderzoeken welke duurzaamheidsvoorzieningen voor u geschikt zijn om toe te passen. De mogelijkheden worden geheel technisch en/of architectonisch uitgewerkt. Zo krijgt u een compleet beeld van uw mogelijkheden, concrete technische uitwerkingen en een helder overzicht van de financiën, inclusief de subsidies die voor u van toepassing zijn. Hierdoor is vooraf al duidelijk wat uw financieel voordeel op lange termijn zal zijn.

Totaalconcept

Ons advies bestaat uit een totaalconcept, inclusief informatie over alle mogelijke leveranciers waar u vandaag nog mee kunt beginnen. Duurzz biedt voor haar financiële rapportages concrete uitgebrachte offertes uit de markt aan, specifiek opgesteld voor uw project. Deze offertes worden geheel vrijblijvend toegevoegd aan uw maatwerkrapportage. Duurzz heeft geen commerciële belangen bij de keuze van een leverancier.

Maar het blijft niet bij advies. Ook het voorbereiden en begeleiden realisatie is bij Duurzz in goede handen. Onze kracht ligt in het werken met een totaalconcept. Van begin tot eind.

Het stappenplan voor verduurzaming:

  • Bouwkundig verbeteren
  • Installatietechnisch verbeteren
  • Verbruik verminderen

Energiebesparende maatregelen

Naast de voorzieningen die de opgewekte energie optimaal benutten, kan er op een andere manier stroom en/of warmte CO2-neutraler worden opgewekt. Daarnaast zijn er voorzieningen om het verbruik te verminderen. Dit is niet alleen gunstig voor het verlagen van de huidige kosten, maar geeft ook inzicht in de terugverdientijden. Zodat uw pand of gebouw ook in de toekomst zijn functie en dus zijn waarde behoudt ofwel vermeerdert.

→ Lees meer over de overige diensten van Duurzz