Duurzz totaalconcept in de duurzaamheid Architectonisch ontwerp en constructie

Architectonisch ontwerp en constructie

Bij het verduurzamen, renoveren of restaureren van uw pand blijft niet altijd het oorspronkelijke ontwerp behouden. Het kan uw wens of soms zelfs noodzakelijk zijn om het pand uit te breiden of grootschalig te transformeren. Duurzz staat in al deze fases klaar om de eerste schetsplannen voor u uit te werken.

Duurzz combineert de duurzame gedachte voor architectonisch ontwerp met ruime kennis van constructie. Dit scheelt u tijd en geld. Dat we goed weten wat we doen en voor wie we het doen, komt voort uit onze betrokkenheid en persoonlijke benadering.

Ontwerpproces

Het maken van een ontwerp begint bij een eerste initiatief en het bepalen van de haalbaarheid. Zodra dit voor uw project is vastgesteld, kan het voorontwerp worden opgesteld. Na goedkeuring door de gemeentelijke instantie begint de uitwerking tot stukken voor een definitief ontwerp. Deze worden voor de realisatie tot in de detail uitgewerkt tot bestek en tekeningen.

Vanaf de eerste stap gebruiken wij 3D-technieken als hulpmiddel voor het maken van schetsplannen. Van groot belang is het duidelijk in beeld krijgen van de gevolgen van ontwerpkeuzes.
Al vroeg in het proces moet duidelijkheid ontstaan over de investeringskosten en wat de mogelijkheden voor techniek en vormgeving zijn. Het resultaat is een gebouw met een sterk verbeterd energielabel dat daarmee ook nog eens van een groter woon- en werkcomfort is voorzien.

→ Lees meer over de overige diensten van Duurzz